Bağcılar'da otopark kavgasında Suriyeli kişi bir vatandaşımızı öldürdü
Bağcılar'da tekstil firması çalışanları arasında kavga çıktı. Beyzbol sopalarının çıktığı kavgada, Canan Çimen (43) silahla vurularak yaşamını yitirdi.
Bağcılar'da cinayetle biten kavgada Canan Çimen isimli vatandaş yaşamını yitirdi.

İstanbul Bağcılar Bağlar Mahallesinde, 1 Nisan Cumartesi günü meydana gelen olayda, Canan Çimen ve Suriyeli Bişar El Mısri komşu tekstil şirketinde çalışıyordu. Saat 10:40 civarında Canan Çimen ve iş arkadaşları nakliye yaptıkları esnada, komşu tekstil firmasının çalışanları iş yerinin önüne araç park etti.

Daha sonra iki tekstil firması çalışanları arasında tartışma meydana geldi. Tartışma daha sonrasında kavgaya dönüştü. Beyzbol sopaları, silah ve demir şişlerin çekildiği kavga sırasında Suriyeli Bişar El Mısri, Canan Çimen'e ateş etti. 

Kurşunun isabet ettiği Canan Çimen, olduğu yere yığıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sonrasında, ilk müdahale uygulanan Canan Çimen yaşamını yitirdi. 

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Canan Çimen'in öldürüldüğü silahı kullanan kişinin Bişar El Mısri olduğu belirlendi. Mısri ve kavgaya karışan 5 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayda kullanılan tabanca ve 2 tüfekle, beyzbol sopaları da aramalarda ele geçirildi.

Söyledim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.soyledim.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!