Sürekli Fön Yapmaktan Sıkıldıysanız Kalıcı Fön: Brezilya Fönü
Saçlarınızı sürekli düzleştirmekten ya da fön çektirmekten bıktıysanız Brezilya fönü, yani kalıcı fön tam size göre. Brezilya fönü nasıl yapılır? Brezilya fönü nedir, ne demek, ne anlama geliyor? Kalıcı saç düzleştirme yöntemi.

Saçınıza her gün fön çekiyorsunuz, çok zamanınızı alıyor ve sıkılıyorsanız. Sizler için en uygun yöntem Brezilya fönü, saçınıza kalıcı fön çekerek bu derdinizden kurtulabilirsiniz. 

Saçlarınızı sürekli düzleştirmekten ya da fön çektirmekten bıktıysanız Brezilya fönü, yani kalıcı fön tam size göre. Brezilya fönünü kabaran ve aşırı elektriklenen saçlar için daha çok tavsiye ediyoruz. Kalıcı fön 6 ila 8 ay boyunca saçta kalmaktadır. İşlemi uygulamak yaklaşık olarak 4 saat alır. Biraz uzun olmasına rağmen zahmete değen bir sonuç elde edilir. Sizi zahmetli saç düzleştirmek için yaptığınız bakımlarınızdan kurtarır. En az 6 ya da 8 ay boyunca fön çektirmenize, düzleştirmenize hiç gerek kalmayacak.

Eğer saçlarınız aşırı derece kimyasal boyaya maruz kaldı ise bu işlemi uygulatmamanızı tavsiye ediyoruz. Fakat çok yıpranmamış saçlarınız var ise bu fönü yaptırmanız mümkün.

BREZİLYA FÖNÜ NASIL YAPILIR?

BREZİLYA FÖNÜ NASIL YAPILIR?

MALZEMELER

1 çift eldiven
1 adet cam kase
Boya fırçası
Vantilatör
Saç bonesi
Fön makinesi
230 dereceye kadar ulaşabilen ısıda düzleştirici
Sülfat içermeyen şampuan
80 ml keratin

YAPILIŞI

Brezilya fönünü evde kolayca uygulamak için saçlarınızı sülfatsız şampuanla güzelce yıkayın. Daha sonra iyice kurutun. Eğer saçlarınız aşırı dalgalıysa kuruttuktan sonra düzleştirici ile geçin.

Ardından saçlarınızın sıklığına göre küçük küçük eşit parçalara ayırın. Eldivenleri takarak saçlarınıza eşit miktarda keratini sürün. Bu adımda mutlaka vantilatör ve pencere açık olmalıdır. Keratini sürdükten sonra saçlarınızı ince bir tarakla tarayın. Taradıktan sonra saçlarınızı tepeden toplayın ve bone takın.

20 ila 40 dakika beklettikten sonra boneyi çıkartın. Saç kurutma makinesi ve seyrek tarak yardımıyla saçlarınızın üzerinden geçin.

Ardından kuruyan saçlarınızı 230 derecede saç düzleştiricisi ile üzerinden geçin.

Düzleştirme işlemi bittikten sonra her saç tutamına 5 ile 10 defa presleme işlemi uygulayın.

Söyledim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.soyledim.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!