Böbrekler İçin Eksiksiz Bir Tarif: 2 Soğan ve 2 Litre Su
Böbreklerimiz vücudumuzun süzgeçleridir. Onu korumalı ve zararlı besinlerlerden korumalıyız. Böbrekleri korumak için doğal yollarla koruyabilirsiniz. Soğan, su, limon ve maydanoz ile böbreklerinizi koruyabilirsiniz.

Böbrek en önemli organlardan biridir. Kandan filtreleme ve detoksifikasyon ile toksinlere cevap verir. Bu nedenle, onu korumak ve kontrol etmek gereklidir. Aksi takdirde, gerçek bir dehşete dönüşecek ciddi komplikasyonlarla karşılaşacaksınız. Böbrekler içimizi temizlendiğinden, işlevlerini yerine getiremezlerse, tüm zehirli maddeler vücutta toplanır. Böbrekleriniz için eksiksiz bir tarifle koruyabilirsiniz.

Bu yazıda, doğal böbrek tedavileri yöntemlerini anlatacağız.

- 2 adet çiğ soğan
- 2 adet limon
- 3 deste maydanoz
- 2 litre su.

Suyu kabın içine dökün ve kaynatın. Kıyılmış soğan dilimlerini, iki limon suyunu ve maydanozu kaynar suya ekleyin. Soğuması iki saatten fazla bekleyin. Sonra karışımı süzün.

2 litre tedavi suyu, günde 5-6 porsiyona bölünebilir. Diüretik özellikleri çok güçlüdür ve sadece haftada 3 gün kullanılabilir. Detoksifikasyon işlemini 1 veya 2 hafta sonra tekrarlayın.

Böbrek tedavisi sırasında, sodyumdaki daha fazla tuz tüketimini sınırlandırmalı ve doymuş yağlardan, şekerlerden ve diğer zararlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Bunun yerine, meyveler ve sebzeleri su yönünden zengin rasyona yerleştirin. Baklagil bitkileri, mantar ve balık da iyi bir seçimdir.

Kontrendikasyonlar: Bu içecek bazı kişilerde istenmeyen reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle, asit reflü, hipertansiyon veya hipoglisemi şikayeti olanlara soğan suyu önerilmemektedir.

Söyledim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.soyledim.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!